English
+386 31 748 428 training@compedu.si

LN DCG 201

LN DCG 201 Lenovo Solutions

Day 1

08:30 – 09:00 – (Breakfast &) Registration – 30 minutes
09:00 – 09:30 – Welcome & Lenovo DCG Strategy Update – 30 minutes
– File name: 001-0-Lenovo_Vision_2017.pptx
o Who we are
o Why we are what we are – a strong foundation and Lenovo differentiation
o The Lenovo 360
o Products for DC, The “all products” overview
o What is new? ThinkSystem and ThinkAgile
o Lenovo Services
o Lenovo’s commitment
o LETS team and mission
o Back-up slides
09:30 – 10:30 – Intel Next Generation overview, Lenovo ThinkSystem Sever Preview – 60 minutes
– File name: 002-1-Purely – New stuff.pptx
o Purley:
o Intel disclosure
o What is Purley?
o Naming
o What’s new?
o Skylake – scalability
o DDR4
o Comparison
o Branding
o Transition examples
o ThinkSystem Server Announcement Preview:
o Overview chart
o The Purley Lenovo Portfolio
o Products overview
o XClarity overview
10:30 – 10:45 – Break – 15 minutes
10:45 – 11:30 – Lenovo Storage Update – DS Series and DB Series – 45 minutes
– 001-2-Lenovo ThinkSystems DS Series DB Series.pptx
o Overview of Lenovo Storage offerings – 1 slide
o Lenovo DS Series
o Model naming
o What we announced?
o Positioning
o New, What’s coming
o Features, functions and value
o Target workloads w/customer testing story
o Tools for BPs – links
o Selling slide
o Competitive slide
o Technical backup slides / will be in PDFs when delivered to BPs
o Lenovo DB Series
o Model Naming – DB SAN switches GEN6 from Brocade
o Family overview
11:30 – 12:45 – Solutions Overview – Sales – 75 minutes
– File name: 002-0-Lenovo Engineered Solutions.pptx – Intro
o Lenovo Engineered Solutions Defined
o Lenovo Engineered Solutions overview
o Currently, how the majority of enterprises are – Talk about hard to transit – and why turn – key workload optimized solutions are key for a lot of customers
– File name: LENOVO Provided content
o HCI with Microsoft – 002-1-HCI with Microsoft – Elevator pitch.pptx
o Expand your storage – 002-2-Expand Your Storage – Elevator pitch.pptx
o Unified NAS / SAN – 002-3-Unified NAS and SAN Storage – Elevator pitch.pptx
o Mass capacity scale-out storage – 002-4-Mass capacity Scale-Out Storage – Elevator pitch.pptx
12:45 – 13:45 – Lunch – 60 minutes
13:45 – 15:00 – Solutions Overview – continued – 75 minutes
– File name: LENOVO Provided content
o Hybrid cloud with Azure stack from Microsoft – 002-5-Hybrid Cloud with Azure Stack – Elevator pitch.pptx
o SAP HANA – 002-6-SAP HANA – Elevator pitch.pptx
o Optimized storage for Video Surveillance – 002-7-Optimized Storage for Video Surveillance – Elevator pitch.pptx
o Networking for the SDDC – 002-8-Networking for the SDDC – Elevator Pitch.pptx
15:00 – 16:00 – HCI – Lenovo HX family – 60 minutes
– File name: 003-1-Lenovo HX.pptx
o Overview of Lenovo HCI offering (refresh)
o Show the family & explain the building blocks – express, enterprise, 10G low latency Lenovo switches
o What is Nutanix / Lenovo HX
o Suitable for any workload, certified for enterprise
o Nutanix, Hypervisors, AHV
o Compare AHV to VMWare – story is – cheaper than VMWare
o Value of Nutanix – functions
o Data protection
o Management, monitoring, prediction
o Career – certification – education
o DEMO tools
o Planning, sizer, deal registration
o Back-up slides: Express and enterprise products – machines – HW representation
16:00 – 16:15 – Break – 15 minutes
16:15 – 16:50 – Microsoft Windows 2016 / S2D – 40 minutes
– File name: 003-2-Microsoft server 2016 & S2D.pptx
o
16:50 – 17:30 – VMWare vSAN – 40 minutes
– File name: 003-3-VMWare VSan.pptx
o
17:30 – 17:35 – Closing

Day 2

09:00 – 9:10 – SDS, Lenovo SDS – General Overview / Intro to StorSelect – 10 minutes
– File name: 001-0-Introduction and Overview SDS.pptx
o Why SDS is gaining? Why Enterprises must transform?
o Trend
o Definitions of traditional vs SDS vs HCI
o Positioning within DC
o Definitions of Object, Block & FIle
o Lenovo StorSelect / Partners
09:10 – 10:20 – Lenovo StorSelect DX8200N – Nexenta – 70 minutes
10:20 – 11:20 – Lenovo StorSelect DX8200C – Cloudian – 60 minutes
11:20 – 11:35 – Coffee Break – 15 minutes
11:35 – 12:45 – Lenovo StorSelect DX8200D – DataCore – 70 minutes
12:45 – 13:45 – Lunch Break – 60 minutes
13:45 – 14:15 – Lenovo HPC solutions – 30 minutes
14:15 – 14:45 – Private Cloud – 30 minutes
14:45 – 15:15 – Microsoft Azure Stack – 30 minutes
15:15 – 15:30 – Coffee break – 15 minutes
15:30 – 16:15 – VMWare SDDC – 45 minutes
16:15 – 17:30 – SAP HANA solutions – 75 minutes